Route naar Leidseplein Amsterdam

Goed bereikbaar met OV
Ehio Media, de initiatiefnemer van Ready for Online Business is gevestigd boven De Balie aan het Leidseplein in het centrum van Amsterdam. We delen dit kantoor met dynamische collega's, veelal ook actief in de online wereld.

Het kantoor van Ehio ligt aan het Leidseplein in het centrum van Amsterdam. Het is goed te bereiken met openbaar vervoer via Centraal Station Amsterdam. Je kunt binnen een kijkje nemen met Streetview.

Naar Leidseplein met de auto en parkeren

Openbaar vervoer vanaf Amsterdam CS, Schiphol, Amsterdam-Zuid

  • Van Amsterdam CS Tram 1, 2 of 5 richting Leidseplein, uitstappen halte Leidseplein (18 minuten, overdag gaat er ongeveer per drie minuten een tram op dit traject)
  • Van Amsterdam CS Bus 170, 172, 174 vanaf Amsterdam CS, uitstappen halte Leidseplein (15 minuten, overdag gaat er ongeveer iedere 7 minuten een bus op dit traject)
  • Op Amsterdam CS zijn OV-fietsen beschikbaar voor abonnementhouders. Fietsen gaat heel makkelijk via Spuistraat, Leidsegracht, Marnixstraat, fietstochtje vanaf Amsterdam CS duurt minder dan een kwartier.
  • Vanaf Schiphol vertrekt overdag ieder kwartier bus 197, u bent dan in een half uur op het Leidseplein bij het kantoor van Ehio. U kunt ook de trein nemen naar Amsterdam Lelylaan en dan verder gaan met tram 1 naar het Leidsplein, dat kost inclusief overstaptijd ook ongeveer een half uur.
  • Vanaf Station Amsterdam-Zuid (Zuidas) vertrekt overdag iedere 8 minuten tram 5 naar het Leidseplein (22 minuten)
  • Online reisplanners: 9292 of NS Reisplanner

Ehio is gevestigd boven De Balie op het Leidseplein, als je op bezoek komt graag beneden bij binnenkomst bij het Grand Café van De Balie even bellen met uw contactpersoon, hij of zij haalt je beneden op.

Adres

Ehio Media
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam
020 68 22 555

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Actuele artikelen over online marketing en sales uit binnen- en buitenland

Ga nu naar je Inbox!

Je ontvangt een bericht om je e-mailadres te bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvang je geen nieuwsbrief. Doe het nu gelijk even!

 

Ready for Online Business

Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam

020 68 22 555
info@rfob.nl

Ready for Online Business © 2017. Alle rechten voorbehouden.
Ehio Media content marketing
1
0
1