Trainen

Rembt tcm B.V. traint op een viertal werkterreinen te weten conflicthantering, onderhandelen, samenwerken en leiderschap. De trainingen worden als open variant aangeboden en incompany gegeven. In het kader van de Heatscan worden aparte workshops en adviezen aangeboden. Lees hieronder het actuele Rembt tcm B.V. aanbod van 'open' trainingen. Heeft u vragen over Rembt tcm B.V. trainingen? Neem graag contact op.

Tweedaagse training 'Onderhandelen & Conflicthantering' inclusief één Heatscan

  • 9 en 10 maart 2023
  • 15 en 16 juni 2023
  • 16 en 17 november 2023

Het aanmeldingsformulier met alle informatie kunt u onderaan deze pagina als PDF of Word Document downloaden.

Aanleiding

Of u nu omgaat met leidinggevenden, opdrachtgevers, klanten, leveranciers en collega's, aan u worden hoge eisen gesteld. Van u wordt niet alleen kennis van zaken verwacht maar ook een professioneel optreden. Dat stelt hoge eisen aan de vaardigheid om te communiceren, samen te werken, te onderhandelen en conflicten (tegengestelde belangen) tot een goed einde te brengen, ook onder lastige omstandigheden. De relatie met de ander staat centraal. Binnen dit perspectief past een intensieve training 'Onderhandelen & Conflicthantering'. Zij beoogt het vergaren van kennis als ook het verbeteren van vaardigheden. Deze training geeft mede invulling aan de ontwikkeling van persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap.

Doel

Inzicht in conflicten, vaardigheden om conflicten effectief te hanteren; basale vaardigheden om te onderhandelen en inzicht in het onderhandelingsproces.

Onderwerpen

Onderhandelingsstijlen, basishouding en persoonlijke integriteit, conflicttheorie en de toepassing ervan, probleemoplossend onderhandelen, macht en beïnvloeding, communicatie onder lastige omstandigheden, creativiteit.

Werkwijze

Een compacte en intensieve training gedurende twee dagen met maximaal 6 deelnemers. Actief experimenteren, concreet ervaring op doen, observeren en reflecteren en verkennen van theorie. Eén Heatscan doen met iemand naar keuze maakt onderdeel uit van de training.

Na afloop weet u

Wat speelt in onderhandelingen en conflicten, welke keuzes u kunt maken, wat de effecten daarvan zijn, wat u nodig heeft om die keuzes te kunnen maken, waar u staat wat betreft onderhandelingsstijl, hoe u de ander succesvol kunt beïnvloeden.

Voor wie

Deze training is relevant voor hen die zich met regelmaat bevinden op de kruising van belangen en/of belangenconflicten. Te denken valt hierbij onder meer aan: leidinggevenden, HR-professionals, zij die actief zijn in commerciële rollen, consultants, projectmanagers, advocaten.

Locatie

Om maximale focus op de thema's te bereiken is de training residentieel.

Kosten

De kosten voor de training bedragen 2.350 euro excl. 21% BTW en inclusief een Heatscan per deelnemer en de kosten van het hotel bedragen ca. 255 euro incl. BTW per deelnemer.

Trainer

Mr Rembt F. Sickinghe (1966) MfN registermediator, is actief geweest in diverse commerciële en leidinggevende rollen in binnen- en buitenland bij onder meer Hagemeyer, VNU Tijdschriften en Het Financieele Dagblad. In 2008 richt hij Rembt tcm op en werkt hij als trainer, coach en adviseur voor onder meer Euramax, MIFA, Royal Huisman, Weener Plastics, diverse advocatenkantoren. In zijn rol als mediator begeleidt hij ondernemingen (directie, management, werknemers) en maatschappen bij zakelijke conflicten. Daarnaast coacht hij individuele personen in relatie tot hun werk. Tevens is hij Insights Discovery Licensed Practitioner. Rembt Sickinghe is de bedenkner van de Heatscan, de online scan die de werkrelatie in één oogopslag duidt, structuur geeft voor effectiever samenwerken en bijdraagt aan opbrengsten, kostenreducties en arbeidstevredenheid. Dit instrument is uniek vanwege de toepasbaarheid op alle werkrelaties los van afdeling of hiërarchie.

Aanmeldingsformulier Onderhandelen en Conflicthantering 2023 - PDF

Aanmeldingsformulier Onderhandelen en Conflicthantering 2023 - PDF

Tweedaagse training Onderhandelen en Conflicthantering 2023

Aanmeldingsformulier Onderhandelen en Conflicthantering 2023 - Word

Aanmeldingsformulier Onderhandelen en Conflicthantering 2023 - Word

Tweedaagse training Onderhandelen en Conflicthantering 2023

Contact

Rembt Sickinghe
Ringvaart-Vijfhuizerdijk 174
2141 DZ Vijfhuizen
Telefoon 06 24345916

© Alle rechten voorbehouden.
1
0
1