Werkwijzen

Vormen van ondersteuning

Rembt Sickinghe kan op 3 verschillende manieren ondersteuning bieden, namelijk als trainer, als coach of als mediator. Dit doet hij alleen of in samenwerking met partner organisaties op vier werkterreinen conflicthantering, onderhandelen, samenwerken en leiderschap.

Daarnaast is de Heatscan onderdeel van Rembt tcm. De Heatscan is de online scan die de werkrelatie in één oogopslag duidt, structuur geeft voor effectiever samenwerken en bijdraagt aan opbrengsten, kostenreducties en arbeidstevredenheid. Rembt tcm ontwikkelde dit instrument dat uniek is vanwege de toepasbaarheid op alle werkrelaties los van afdeling of hiërarchie.

Keuze voor aanpak

Op ieder deelterrein kan gewerkt worden. Maar vanzelfsprekend kunnen deze ook verbonden zijn of worden. Een gefaseerde aanpak die de verschillende werkwijzen integreert, behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden. De specifieke situatie, in combinatie met de mensen en de persoonlijke doelstellingen liggen ten grondslag aan de keuze van de werkwijze(n). Voor een korte uitleg kunt u links op de verschillende onderdelen klikken. Voor meer informatie over bijvoorbeeld een geïntegreerde aanpak is persoonlijk contact natuurlijk de logische weg. Hier staan mijn gegevens. Ik sta u graag te woord.

Contact

Rembt Sickinghe
Ringvaart-Vijfhuizerdijk 174
2141 DZ Vijfhuizen
Telefoon 06 24345916

© Alle rechten voorbehouden.
1
0
1